Puteti returna produsele achizitionate din magazinul nostru online in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, in conditiile legii (Ordonanta de urgenta nr. 34/2014) si conform termenilor si conditiilor magazinului PlusStyle.

Produsele trebuie sa fie returnate cu eticheta, fara a fi deteriorate. Nu se accepta produsele ce prezinta semne de utilizare (urme, miros, rupturi, piele zgariata/uzata, cute de purtare, etc).

Returnarea produselor nu este obligatorie sa se realizeze in ambalajul original. Va rugam sa folositi ambalaj de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul transportului.

Taxele de transport revin in sarcina clientului, cu exceptia cazurilor in care produsele prezinta defecte tehnice.

Contravaloarea produsului returnat se va vira in maximum 10 zile lucratoare de la receptionarea acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.

Returnarea banilor se va efectua catre dumneavoastra in maxim 10 zile calendaristice de la data receptionarii returului. Suma va fi virata intr-un cont pe care ni-l puneti la dispozitie sau prin mandat postal.

Pentru returnarea produselor puteti completa  formularul de retragere (acesta este un model si nu este obligatoriu).